Denne modellen er en kniv du bør å ha på kjøkkenet. Passer fint til å skjære kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Den veier kun 110 gram og er en fin kniv til de mindre oppgavene.
Dekorert med mosakkpins i skaftet av ibenholt og knivbladet avdamaskstål. Er den i tillegg til å være veldig skarp, meget pen å se på.
Skaft: Ibenholt. Resin og rustfritt stål mellomlegg
Mosaikkpins på begge sider og i bakkant av skaftet.
Knivblad: 67 lag rustbestandig stål med VG-10 kjerne. HRC 60(±2)
Vekt: 110 gram
Total lengde: ca.268 mm
Bladlengde: ca.141 mm
Bladhøyde: ca.33 mm
Kniven leveres med gaveeske. Se illustrasjonsfoto nederst på siden.
Med sin litt spesielle form er denne Japanske modellen en kniv som er fin å ha på kjøkkenet. Passer fint til å skjære kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Den veier kun 122 gram og er en fin kniv til de mindre oppgavene.
Dekorert med mosakkpins i skaftet av ibenholt og knivbladet i damaskstål. Er den i tillegg til å være veldig skarp, meget pen å se på.
Skaft: Ibenholt. Resin og rustfritt stål mellomlegg
Mosaikkpins på begge sider og i bakkant av skaftet.
Knivblad: 67 lag rustbestandig stål med VG-10 kjerne. HRC 60(±2)
Vekt: 122 gram
Total lengde: ca.265 mm
Bladlengde: ca.138 mm
Bladhøyde: ca.40 mm
Kniven leveres med gaveeske. Se illustrasjonsfoto nederst på siden.
Nakiri er en Japansk modell som er hovedsaklig brukt til å kutte grønnsaker. Er du opptatt av å ha presise kutt og ønsker en pen presentasjon av maten, er dette kniven for deg. Med den brede bladet på 50 mm er den og helt suveren til å løfte grønnsakene av skjærebrettet. (Nb! Ikke skrap grønnsakene av brettet med eggen, da dette kan gjøre kniven sløv)
"Nakiri kniver er ideelle for å kutte grønnsaker som kål, gulrøtter, og poteter. De kan også brukes til å skjære kjøtt, men de er ikke designet for å håndtere bein eller harde materialer"
Dekorert med mosakkpins i skaftet av ibenholt og knivbladet i damaskstål. Er den i tillegg til å være veldig skarp, meget pen å se på.
Skaft: Ibenholt. Resin og rustfritt stål mellomlegg
Mosaikkpins på begge sider og i bakkant av skaftet.
Knivblad: 67 lag rustbestandig stål med VG-10 kjerne. HRC 60(±2)
Vekt: 185 gram
Total lengde: ca.319 mm
Bladlengde: ca.180 mm
Bladhøyde: ca.50 mm
Kniven leveres med gaveeske. Se illustrasjonsfoto nederst på siden.
Kiritsuke er en tradisjonell Japansk flerbrukskniv. Fin å bruke til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Dekorert med mosakkpins i skaftet av ibenholt og knivbladet i damaskstål. Er den i tillegg til å være veldig skarp, meget pen å se på.
Skaft: Ibenholt. Resin og rustfritt stål mellomlegg
Mosaikkpins på begge sider og i bakkant av skaftet.
Knivblad: 67 lag rustbestandig stål med VG-10 kjerne. HRC 60(±2)
Vekt: 178 gram
Total lengde: ca.343 mm
Bladlengde: ca.203 mm
Bladhøyde: ca.47 mm
Kniven leveres med gaveeske. Se illustrasjonsfoto nederst på siden.
Chef er en tradisjonell flerbrukskniv, og er storebror i klassen av kjøkken/kokkekniver vi har i vårt sortiment. Allsidig kniv som kan brukes til større stykker av f.eks kjøtt, fisk og grønnsaker.
Dekorert med mosakkpins i skaftet av ibenholt og knivbladet i damaskstål. Er den i tillegg til å være veldig skarp, meget pen å se på.
Skaft: Ibenholt. Resin og rustfritt stål mellomlegg
Mosaikkpins på begge sider og i bakkant av skaftet.
Knivblad: 67 lag rustbestandig stål med VG-10 kjerne. HRC 60(±2)
Vekt: 176 gram
Total lengde: ca.356 mm
Bladlengde: ca.217 mm
Bladhøyde: ca.47 mm
Kniven leveres med gaveeske. Se illustrasjonsfoto nederst på siden.
Treslire til kokkekniv/kjøkkenkniv gir en god beskyttelse til knivbladet.
Sortfarget Ask med magnet inni som holder kniven/knivbladet på plass.
Alle våre kjøkkenkniver leveres med gaveeske. Men esken kan også kjøpes ved siden av. Passer våre kniver, men kan tilpasses andre kjøkkenkniver også. Laget av hard papp med magnetlokk.
Til den store gaveesken passer våre Kiritsuke 8,2", Chef 9" og Nakiri 7"
Til den lille gaveesken passer Bunka 5,5" og Liten kjøkkenkniv 5,5"