Jørn Jensen Lærhandel A/S har sine lokaler på næringsområdet Stallbakken i Rælingen. Her kan du besøke vår butikk for å se nærmere på våre produkter.

 

Vi lagerfører en rekke forskjellige typer skinn og lær. For eksempel seletøylær, gjennomfarget beltelær, masurlær og rårandslær til knivslirer, lær til gyllenlær. Vi har og natur forparter og sider i mange forskjellige tykkelser. Svineskinn, geiteskinn, møbelskinn, lammenappa, kalvenappa, saueskinn og reinskinn og mye mer.

 

Forbruksmateriell som lærfarger, lærpleie, lim, verktøy, lintråd, nitter og nagler, spenner og seletøybeslag og alt som hører til lærarbeide.

 

Vi er også Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr hvor vi kan tilby knivblader, knivskaft, spesialverktøy, slirelær, knivstål og ellers alt du trenger til knivmaking.

 

Vi fører og flere ferdigprodukter som Gränsfors økser, Brusletto kniver, Jörnkängan jakt og friluftstøvler, lommebøker, Jaccaroo skinnhatter samt våre egenproduserte belter, kaffekjeleposer, kaffeposer, sluttstykkehylster m.m.

 

Jørn Jensen Lærhandel As er en familiebedrift med fire ansatte. Daglig leder Jørn Jensen har mer enn 50 års erfaring med arbeid med skinn og lær. Vi forsyner profesjonelle håndverkere, hobbyfolk, institusjoner, skoler og bedrifter med materialer og utstyr.

 

 

"Fra råvare til ferdig produkt"